01. Designa Själv

Välj en produkt i kategorin till vänster och när du är inne på produkten klicka på starta designmotor. I vår designmotor kan du själv bestämma vad för tryck du vill ha på kläderna - lägg till texter, bilder, foton, symboler m.m. Perfekt för dig som vill göra dina egna unika plagg!
 

02. Tryck snabbval

På de allra flesta produkter i vår webbutik kan du enkelt välja till texttryck! Du väljer textfärg, typsnitt och placering snabbt och enkelt. Perfekt för dig som vill ha namntryck, siffror, företagsnamn, föreningsnamn eller bara någon rolig text.

03. Eget tryck

Har du ett eget tryck som du önskar på något plagg? Vi kan ta fram det mesta med eget tryck. Maila oss bara vad för produkt du är ute efter, med vad för tryck och hur många så återkommer vi med offert.

 

04. Egen design

Vi kan även hjälpa dig som önskar plagg i helt egen design där du även kan välja färg och mönster på kläderna. Här nedanför följer en del produkter som vi kan göra och vad minsta kvantiteten är. Vi kan fixa det mesta i egen design, från kläder till prylar. Maila oss för offert eller info.

05. Tryckmetoder

I designmotorn och webbutiken utgår vi från tryck med skuren folie, printcut, transfer. Vi kan även lösa Screentryck och brodyr vid större volymer, kontakta oss i så fall för offert.