Om FyndaKläder.se

Fyndakläder inriktar sig på kläder och tillbehör långt under ordinarie pris. På de flesta produkter hos oss kan du välja till eget tryck utan att du behöver betala dyra startkostnader. Vi har kläder och accesoarer i många olika modeller och färger och säljer plaggen neutrala eller med ditt eget tryck på. Gå gärna in i vår avdeling Designa Själv, där du kan gå in i vår designmotor och lägga till texter, bilder och ikoner på kläder och därmed göra ditt egna unika plagg.

Vi har kontakter med massor av grossister, så maila oss gärna om ni är ute efter större kvantiteter av någon produkt så kan vi säkert fixa ett bra pris på detta.

Önskar ni beställa kläder med företagslogga, klubblogga eller andra tryck kan ni maila er förfrågan till: info@fyndakläder.se

Vi kan även ta fram kläder och reklamprylar i helt egen design. Kontakta oss med din idé så kan vi se om vi kan förverkliga den åt er.

Kunder hos Fyndakläder.se

Vi säljer mycket till föreningar och företag som vill ha billiga kläder till något event eller till arbetsplatser där man förbrukar mycket plagg. Ofta hör kunder av sig till oss och behöver en produkt med tryck till ett event eller till den dagliga verksamheten, och vi löser det mesta.

Du kan givetvis även fynda kläder som privatperson på vår sida och det går bra att beställa 1 enda plagg med eget tyck på.

Besök våra systersajter!

Vi har, förutom Fyndakläder.se, även sajterna Netshirt.se och Butikblågul.se.

 

Fyndakläder drivs av Netshirt Group AB - läs mer om Netshirt Group här:

 TEAM FYNDAKLÄDER:

Netshirt Group AB:s Historia

2001 - Tobias Bengtsson bildade Netshirt och började då att sälja sportkläder med eget trycktillval.

2003 - Netshirt.se publicerades, och en produkt som sålde mycket var Sverigetröja med eget namn och nummer. Sedan har Netshirt.se växt år för år och så även sortimentet.

2008 - Verksamheten utökades med en fysisk butik ihop med Bentex Arbetskläder.

Bentex Arbetskläder startades av Lars Bengtsson (far till Tobias Bengtsson) och inriktade sig på arbetskläder med möjlighet att få egna tryck på. Även Bentex drev en webbutik: www.bentex.se med inriktning på arbetskläder.

2011 - Netshirt och Bentex beslutade att slå sig samman och bildade Netshirt Group AB. I samband med detta kom även Andreas Bengtsson (bror till Tobias, son till Lars) in som delägare i bolaget. Netshirt.se har därefter ökat sitt sortiment med arbetskläder. Sedan sammanslagningen har företaget växt och har anställt personal för att hinna med orderhanteringen.

2012 - En ny webbutik lanserades: www.butikblågul.se där man inriktar sig på blågula produkter till Sverigesupportrar.

2013 - Netshirt Group öppnar ny butik i centrala Tranemo, på Storgatan 16.

2014 - En uppdatering av Netshirt.se lanserades, med egen designmotor där man kan designa ett antal produkter själv och direkt se resultatet.

2015 - Vi lanserar våran tredje webbutik - Fyndakläder.se där vi säljer ut partier och utgående artiklar till ett mycket bra pris.

2016 - Vi går med i Connect Väst FöretagsAcceleratorn.

2017 - Vi köper upp Sverigeklader.se